anti-trek lessen

U bent hier aangekomen omdat uw hond aan de lijn trekt.

Trekken aan de lijn is erg vervelend en maakt dat de wandelingen met uw hond als een verplichting voelen. Bovendien is het slecht voor uw lichaam en kunt u allerlei klachten ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld een tenniselleboog, frozen shoulder, nekpijn, hoofdpijn en zelfs zweepslag in de kuiten. Ook voor het contact met uw hond en het lichaam van uw hond is trekken niet goed. Honden worden vaak gehard in het lichaam, kunnen vervelende klachten krijgen in de nek of rug. Sommige anti-trektuigjes zijn zelfs gebaseerd op irritatie van de zenuwbanen die over de schouders lopen!

Misschien wordt u zelfs boos uit frustratie op uw anders zo lieve hond en heeft u al van alles geprobeerd zonder succes.

Custompetservices.nl biedt u nu een anti-trek lessen pakket aan.

Met mijn methode bent u, meestal snel, van dit vervelende gedrag af. En kunt u weer ontspannen wandelen zoals u het zich voorgesteld had.

Mijn methode is zonder pijn voor de hond en zonder frustratie voor u. Hij is wel in het begin actief van aard en u zult standvastig moeten zijn. U moet er wel aan werken. Wanneer u mijn methode niet juist opvolgt zult u dat terug zien in tegenvallende resultaten.

 

Waaruit bestaat het pakket?

 • ik kom bij u op intakegesprek, dit duurt ongeveer een half uur
 • nadat wij gesproken hebben, neem ik uw hond 30 minuten mee uit en kijk ik hoe ik de methode kan toepassen op uw hond om een goed resultaat te boeken
 • na deze wandeling zal ik mijn bevindingen en de informatie uit het intakegesprek in een afsprakenblad verwerken en naar u toesturen
 • vervolgens zal ik vijf dagen aaneengesloten 30 minuten met uw hond komen wandelen, binnen deze wandelingen zal ik me richten op het niet aan de lijn trekken
 • na deze vijf dagen kom ik weer bij u. En ga ik u de methode leren in twee lessen van 30 minuten. Zo kunt u na een goede start en met de juiste tools in handen zelf verder met trainen
 • wanneer u vragen heeft kunt u mij altijd contacteren middels WhatsApp, ook zal ik u regelmatig contacteren om te informeren hoe het gaat
 • na twee weken kom ik weer bij u en bespreken we de resultaten en wandelen we indien nodig 15 minuten om eventuele puntjes terug op de i te zetten
 • indien u zelf slechts een korte riem heeft, kunt u gebruik maken van de lange lijn van CPS.nl

 

Wat verwacht ik van u?

 • ik verwacht dat u voor uw hond een y-tuigje aanschaft, indien uw hond nu met een halsband loopt
 • mocht uw hond nu lopen met een halti of anti-trektuigje zult u dit ook moeten vervangen door een y-tuigje
 • wanneer uw hond meer dan 30 kilo weegt, dient u zelf een lange lijn aan te schaffen, ik heb hiervoor een geschikt adres voor u en zal de lengte ervan met u bespreken
 • dat u zich consequent aan de methode houdt
 • dat u niet boos wordt op uw hond, de methode is vrij van frustratie en pijn en gericht op positiviteit

 

Wat kost dit pakket?

Dit totaal pakket; intake, 6 individuele wandelingen middels de methode en 2 privé lessen, ondersteuning over WhatsApp en de evaluatie kost u slechts 160 euro*.

Wanneer u na het pakket toch wat meer ondersteuning nodig hebt, in privé lessen of de hond in wandelingen met mij, neemt u dan contact met mij op en zullen we mogelijkheden hiervoor bespreken. U kunt vervolg lessen volgen tegen gereduceerd tarief. Ook individuele anti-trek wandelingen met mij zijn in te boeken tegen gereduceerd tarief middels een 10-strippenkaart.

* Wanneer u verder dan 7,5 km van CPS.nl af woont zullen reiskosten verrekend worden, deze zijn 25 cent per extra gereden km. Als u voor de twee privé lessen liever zelf in de auto stapt kunnen we deze lessen houden in het Reeshofpark in Tilburg. De wandelingen dat ik zelf met uw hond loop zullen altijd plaatsvinden vanuit uw eigen huis.

Klikt u hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

Wat nu als de methode voor mijn hond niet werkt?

Op het moment dat de methode niet werkt, zijn er in de wandelingen aanwijzingen gezien waarom. Ik zal daarover advies brengen en de methode aan passen naar uw hond. Het kan ook inhouden dat u bepaalde oefeningen met uw hond moet gaat doen, die niet direct gericht zijn op het niet trekken. Er wordt altijd een oplossing gevonden!