Het poezen personeel

Welkom op de pagina van Het poezen personeel

Ik zorg voor uw kat(ten) wanneer u dit niet kunt.

Katten zijn territoriale dieren, zij blijven dan ook het liefst in hun eigen omgeving. Daar waar een hond zich vaak makkelijker aan kan passen om tijdelijk in een pension te zijn, levert dat voor de kat juist vaak problemen op. Door de onbekende omgeving raken zij in de stress. Dit kan zich uiten in vatbaarheid voor ziektes.

Dat is ook waarom Het poezenpersoneel bij u thuis komt.

Wanneer u interesse heeft voor kattenoppas zal ik eerst bij u komen voor het intakegesprek. Ik vind het belangrijk dat u een vrijblijvende keuze kunt maken uit alle aanbieders, daarom is het intakegesprek gratis. Binnen dit intakegesprek kunt u alle bijzonderheden over uw kat(ten) vertellen. En natuurlijk kunt u alle vragen die u heeft dan aan mij stellen. U kunt ook meteen zien hoe uw kat op mij reageert.

Standaard zal er gespeeld en gekroeld worden met uw katje, eten gegeven, drinken ververst, kattenbakken bijgehouden en eventuele post op de afgesproken plek neergelegd worden. Indien gewenst kan ik ook de plantjes water geven en de kliko buiten zetten wanneer u wat langer van huis bent. Bespreekt u in het intakegesprek uw wensen.

Op mijn Instagram account kunt u foto’s terugvinden van alle drie de pijlers van custompetservices.nl. Zoekt u naar @custompetservicespuntnl. Ook als u geen Instagram account heeft, kunt u hierop googlen en de berichten bekijken.

Aan huis bezoekjes van 20 minuten kosten 11 euro. * (inclusief BTW)

Bent u vaste klant? Bij afname van een 10 strippenkaart, krijgt u extra voordeel. Eén strip is dan gratis. U betaalt dan 99 euro voor 10 keer oppas.

Wilt u een bezoek wat langer is in tijd of meerdere bezoekjes per dag, informeer dan naar de mogelijkheden.

Klikt u hier  voor het contactformulier en vraag het gratis intakegesprek aan.

*wanneer u op meer dan 7,5 km woont van Het poezen personeel, dan betaalt u € 0,25 per extra gereden kilometer.