De frisse foto

Welkom op de pagina van De frisse foto

Ik heb een speciaal plekje in mijn hart voor dieren en fotografie. Niets zo mooi en leuk om te doen als een foto van een huisdier maken, waarvan de eigenaar aangeeft dat hij/zij er zo blij mee is of zelfs aangeeft erdoor geroerd te zijn.

Met de mobiele studio is alles mogelijk, van een strak portret tot een foto binnen een volledig aangekleed decor. Ook is het mogelijk om uw eigen huis te gebruiken als fotolocatie en de achtergrondrollen even te vergeten.

Mogelijk heeft u één van onze tongue out foto’s gezien en heeft u daarin interesse. Het resultaat is vaak verbluffend en erg grappig. En voor de honden en katten een echt feestje.

De shoot zelf duurt gemiddeld een uur, al kan deze uitlopen. Belangrijk vind ik dat uw huisdier het leuk heeft en nergens toe gedwongen wordt. Sommige dieren hebben wat meer tijd nodig om te ontspannen en deze tijd zal ik ze dan zeker ook geven. Na de shoot maak ik een voorselectie die u kunt bekijken via een speciale link. Uit deze foto’s maakt u dan een keuze, waarna ik deze foto’s zal bewerken. Na uiterlijk een week ontvangt u dan de gekozen bestanden via Wetransfer. Bij levering ontvangt u dan ook de factuur.

Een shoot is leuk voor uw eigen huisdier(en), maar ook erg leuk om iemand cadeau te doen.

 

Fotoshoot € 49,00

– 1 groot bewerkt fotobestand in jpg geschikt voor afdrukken op groot formaat

– bijbestellen van bestanden is mogelijk*

– keuze van achtergrondkleur (keuze uit wit, zwart, blauw, cherry, lichtroze, blauw, groen en grijs)**

 

Fotoshoot € 69,00

 

– 1 groot bewerkt fotobestand in jpg geschikt voor afdrukken op groot formaat

– 5 kleine bestanden geschikt voor op telefoon en social media, met een klein logo

– bijbestellen van bestanden is mogelijk*

– keuze van achtergrondkleur (keuze uit wit, zwart, blauw, cherry, lichtroze, blauw, groen en grijs)**

 

Let op: neemt u voor mogelijke aanbiedingen een kijkje op onze Instagram pagina. Daar kunt u altijd de lopende aanbieding terugvinden. Ook als u geen Instagram account heeft kunt u via uw webbrowser onze pagina’s bekijken. Zoekt u op @custompetservicespuntnl.

 

Klikt u hier om contact op te nemen om een shoot in te plannen.

*Bijbestellen van foto’s is geen probleem, u betaalt:
– € 20,00 per groot bewerkt bestand geschikt voor afdrukken
– € 15,00 per klein bewerkt bestand geschikt voor sociale media

Prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor alle adressen in een straal van 10 km van postcode 5043md. Bij een langere afstand zal ik helaas € 0,25 ct in rekening moeten brengen per gereden extra kilometer