over mij

Welkom op de pagina over mij

Leuk dat je komt kijken deze pagina.

Ik ben Rachel van Gorp.

Na vele jaren in de zorg te hebben gewerkt (TBS, psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg) ben ik nu mijn eigen bedrijf gestart in het werken met honden en katten (sep  ’18) en het fotograferen van dieren.

Mijn partner Natasja en ik hebben nu 4 katten, 2 ocikatten, Zipper en Zorro en 2 oosterse kortharen, Otis en Obi. Ook hebben wij een hond uit het asiel Joejoe een bruine labradormix. Eerder hadden wij al Eros en Onyx en bij mijn ouders hadden we Kyros, allemaal zwarte labradors.

Dieren zijn altijd mijn grootste passie geweest. Ook heb ik altijd graag gefotografeerd, ik hielp veel modellen aan nieuwe foto’s voor hun portfolio, fotografeerde voor Beth Hart, deed familie en kinder shoots. Nu wil ik me enkel nog op dieren richten. Mijn sterke kant is echt samen met de hond of kat een prachtige, ontroerende of grappige unieke foto maken. Dat “echt samen” geldt ook voor de wandelingen met de honden en het oppassen op de katten. Als je echt connectie maakt is alles beter.

Helaas moet ik hier ook ruimte vullen om iets over mijn overgevoeligheid voor parfums te vertellen. Dit uit zich bij mij in het krijgen van migraine. Dit is best wel een onhandig iets en vraagt ook helaas iets van de klanten waar ik kom fotograferen of oppassen op de katten en tijdens de intakes. Ons eigen huis is zonder parfum; wasmiddelen, shampoo, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen etc zonder parfum zijn goed verkrijgbaar.

De buitenwereld is daarentegen een ander verhaal, veel mensen dragen parfum, elk openbaar toilet heeft wel een luchtverfrisser die na elk bezoek zijn best doet, dan zijn er nog de parfums in de stopcontacten, de wasmiddelen en wasverzachters, deodoranten met indringende geuren. Oh en natuurlijk de aftershave. En zo wordt een simpel iets als bijvoorbeeld boodschappen doen een dans van ontwijk en van geuren, het inhouden van de adem en de mouw voor de mond houden ( o zo voor schut, maarja soms moet het). Door wat creatief te zijn is dat heus wel te doen. Echter op plekken waar relatief veel mensen bij elkaar komen en/of waar je ook minder beweegruimte hebt, zoals bijvoorbeeld bij concerten, restaurants of wachtkamers is dat een ander verhaal. Lekker gezellig uit eten of naar een concert is dan ook niet meer te doen.
Ik ben elke eigenaar dan ook dubbel en dwars dankbaar dat ze bereid zijn rekening met me te houden en ik met mijn beperking mag komen. Dankjewel!

Tot slot;  hier kunt u lezen van klanten vinden van mijn manier van werken. 

Bedankt voor de aandacht en ik hoop u binnenkort te treffen op een intakegesprek!

 

Groetjes Rachel van Gorp